Foretagelse af opkald

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Du kan foretage et opkald ved at ringe op til et telefonnummer manuelt, ved at tappe på et nummer, der er gemt på listen over kontakter, eller ved at tappe på telefonnummeret i opkaldsloggen. Du kan også bruge funktionen Smart Dial til hurtigt at finde numre på din liste over kontakter og opkaldslogge ved at angive en del af et kontaktnummer eller et navn og vælge blandt de forslag, der vises. Du kan bruge appen Hangouts™ til onlinemeddelelser og videochat på enheden til at foretage et videoopkald.

Opkald på Sony-smartphones

1 Få vist flere indstillinger
    2 Slet nummer
    3 Numerisk tastatur
    4 Opkaldstast

Sådan åbner du det numeriske tastatur

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Icn sony app dialer.
    3. Hvis det numeriske tastatur ikke vises, skal du tappe på Icn sony call dialpad pressed.

Sådan ringer du til et telefonnummer

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Icn sony app dialer.
    3. Tap på Icn sony call dialpad pressed for at få vist det numeriske tastatur, hvis opkaldsloggen vises.
    4. Indtast telefonnummeret, og tap på Icn sony btn detail call.
    5. Vælg et SIM-kort i dialogboksen for den valgte konto.

Tip

Tap på Icn sony delete phone number blk for at slette et nummer, der er tastet ved en fejl.

Sådan foretager du et opkald vha. funktionen Smart Dial

1. Åbn det numeriske tastatur.
    2. Tast bogstaver eller tal for den kontakt, du vil ringe til. Mens du taster hvert bogstav eller tal, vises der en liste over mulige resultater.
    3. Tap på den kontakt, du vil ringe til.
    4. Vælg et SIM-kort.

Sådan foretager du et internationalt opkald

1. Åbn det numeriske tastatur.
    2. Berør 0, og hold det nede, indtil der vises et "+"-tegn.
    3. Tast landekoden, områdenummeret (uden nuller foran) og telefonnummeret, og vælg derefter et SIM-kort.

Sådan føjer du et hurtigopkaldsnummer til startskærmen

1. Berør og hold nede på et tomt område på din Startskærm, indtil enheden vibrerer, og tilpasningsmenuen vises.
    2. Tap på Widgets > Genveje i tilpasningsmenuen.
    3. Rul gennem listen over apps, og vælg Hurtigopkald.
    4. Vælg den kontakt og det nummer, du vil anvende som hurtigopkaldsnummeret.

Sådan får du vist eller skjuler du dit telefonnummer

Du kan vælge, om dit telefonnummer skal vises eller skjules på modtagerens enhed.

Sådan viser eller skjuler du dit telefonnummer

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Opkald.
    3. Vælg et SIM-kort.
    4. Tap på Yderligere indstillinger > Opkalds-id.