Vedligeholdelse af en computer

Xperia™ Companion

Xperia™ Companion er en softwaretjeneste, som leverer en samling værktøjer og programmer, du kan anvende, når du tilslutter din enhed til en computer. Med Xperia™ Companion kan du:

• Opdatere og reparere din enheds software.
    • Overføre indhold fra din gamle enhed ved brug af Xperia™ Transfer.
    • Tage backup af og gendanne indhold på din computer.
    • Synkronisere multimedieindhold – fotos, videoer, musik og afspilningslister – mellem din enhed og computer.
    • Gennemse filer på din enhed.

Hvis du vil anvende Xperia™ Companion, skal du bruge en computer med internetforbindelse og et af følgende operativsystemer:

• Microsoft® Windows® 7 eller nyere
    • Mac OS® X 10.11 eller nyere

Få mere at vide, og hent Xperia™ Companion til Windows eller Xperia™ Companion til Mac.

Håndtering af filer vha. en computer

Brug et USB-kabel til at oprette forbindelse mellem en Windows®-computer og din enhed for at overføre og håndtere dine filer.

Når der er oprettet forbindelse mellem de to enheder, kan du vælge, om du vil oplade din enhed, overføre filer eller bruge din enhed til MIDI-input. Din computer registrerer din enhed, når du vælger forbindelsestilstanden Overfør filer. Den tilslutningstilstand, der benyttes som standard, er angivet til Oplad denne enhed.

Med Xperia™ Companion kan du få adgang til filsystemet på din enhed. Hvis du ikke har Xperia™ Companion installeret, bliver du bedt om at installere det, når du slutter din enhed til computeren.

Note

Brug altid et USB-kabel, der er beregnet til din specifikke Xperia™-model, og sørg for, at det er helt tørt.

USB-forbindelsestilstand

Du kan bruge tilstanden for Overfør filer-forbindelse til håndtering af filer og opdatering af enhedens software. Denne USB-tilstand bruges i forbindelse med Microsoft® Windows®-computere. Opladning er som standard aktiveret.

Ved brug af Brug enheden som MIDI-tilstanden kan din enhed fungere som MIDI-input for apps til musikinstrumenter.

Sådan ændrer du USB-forbindelsestilstand

1. Isæt et USB-stik i enheden.
    2. Træk statuslinjen ned, og tap derefter på Oplad denne enhed.
    3. Tap på Overfør filer eller Brug enheden som MIDI efter behov.