Afspilning af radio

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

FM-radioen i enheden fungerer som alle andre FM-radioer. Du kan f.eks. søge efter og lytte til FM-radiostationer og gemme dem som favoritter. Du skal tilslutte et headset med ledning eller høretelefoner med ledning til enheden, før du kan anvende radioen. Årsagen er, at headsettet eller høretelefonerne fungerer som antenne. Når du har tilsluttet en af disse enheder, kan du derefter skifte lyden til højttaleren, hvis du vil.

Radiooversigt på Sony-smartphones

1 Liste over favoritter
    2 Tænd/sluk-knap til radio
    3 Få vist menuindstillinger
    4 Indstillet frekvens
    5 Gem eller fjern en kanal som favorit
    6 Indstillingshjul
    7 Frekvensbånd – træk til venstre eller højre for at skifte mellem kanaler
    8 Flyt opad i frekvensbåndet for at søge efter en kanal
    9 En gemt favoritkanal
    10 Flyt nedad i frekvensbåndet for at søge efter en kanal

Sådan lytter du til FM-radio

1. Slut et headset eller et sæt høretelefoner til din enhed.
    2. Åbn din Startskærm, tap Icn sony home apptray normal .
    3. Find og tap på Icn sony app radio. De tilgængelige kanaler vises, når du ruller gennem frekvensbåndet.

Note

Når du starter FM-radioen, vises de tilgængelige kanaler automatisk. Hvis en kanal har RDS-informationer, vises de et par sekunder efter, at du begynder at lytte til kanalen.

Sådan skifter du mellem radiokanaler

• Træk frekvensbåndet til venstre eller højre.
    • Som alternativ, tap på pilene på begge sider af bandet for at springe til det næste klare radiosignal.

Sådan starter du en ny søgning efter radiokanaler

1. Når radioen er åben, skal du tappe på Icn sony key menu.
    2. Tap på Søg efter kanaler. Radioen scanner hele frekvensbåndet og markerer alle tilgængelige kanaler.

For at skifte radiolyden til højttaleren

1. Når radioen er åben, skal du trykke på Icn sony key menu.
    2. Tap på Afspil i højttaler.

Tip

For at skifte lyden tilbage til headsettet med kabel eller hovedtelefonerne med kabel skal du trykke på Icn sony key menu og tappe på Afspil i høretelefoner.

Sådan identificerer du en sang på FM-radioen med TrackID™

1. Når en sang afspilles på enhedens FM-radio, skal du tappe på Icn sony key menu og derefter vælge TrackID™.
    2. Der vises en statusindikator, mens appen TrackID™ sampler sangen. Hvis identificeringen lykkedes, får du vist et resultat eller en liste over mulige resultater.
    3. Tap på Icn sony key and back for at gå tilbage til FM-radioen.

Note

Programmet TrackID™ og tjenesten TrackID™ understøttes ikke i alle lande eller områder eller af alle netværk eller tjenesteudbydere.