Sådan undgår du dublerede poster i programmet Kontakter

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Hvis du synkroniserer dine kontakter med en ny konto eller importerer kontaktoplysninger på andre måder, kan du komme til at duplikere poster i programmet Kontakter. Hvis dette sker, kan du knytte disse dubletter sammen for at oprette en enkelt post. Hvis du knytter poster sammen ved en fejl, kan du senere adskille dem igen.

Sådan adskiller du sammenkædede kontakter

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på den sammenkædede kontakt, du vil redigere, og tap derefter på Icn sony edit contact.
    3. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Fjern link.
    4. Tap på Fjern link for at bekræfte.