Identifikation af enhedens id-nummer

Din enhed har et entydigt id-nummer. På enheden kaldes dette nummer IMEI (International Mobile Equipment Identity). Du bør notere dette nummer. Du kan få brug for det, f.eks. hvis du skal have adgang til supporttjenesten Xperia™ Care og skal registrere din enhed. Hvis enheden bliver stjålet, kan nogle netværksudbydere desuden bruge dette nummer til at spærre for enhedens adgang til netværket i dit land.

Note

Enheder med to SIM-kort har to IMEI-numre, et for hver SIM-kortåbning.

Sådan får du vist IMEI-numrene på mærkatbakken

Visning af IMEI-numre på Sony-smartphone
    1. Åbn dækslet til åbningen til nano-SIM-kortet og hukommelseskortet.
    2. Fjern bakken til SIM-/hukommelseskortet. Anbring en fingernegl eller en anden genstand med en lang fin spids under kanten af mærkatbakken, og træk derefter bakken udad. IMEI-numrene vises på bakken.

Tip

Du kan også få vist IMEI-numrene ved at åbne telefontastaturet og taste *#06#.

Sådan får du vist IMEI-numre via enhedsindstillingerne

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Om telefonen > Status > IMEI-oplysninger.