Google Maps™ og navigation

Brug Google Maps™ til at spore din nuværende placering, få vist trafikmeldinger i realtid og få detaljerede rutevejledninger.

Appen Google Maps™ kræver en internetforbindelse, når den bruges online. Du kan blive opkrævet datagebyrer, når du opretter forbindelse til internettet fra din enhed. Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du bruger dette program, skal du gå til http://support.google.com og klikke på linket "Maps til mobilenheder".

Note

Programmet Google Maps™ er muligvis ikke tilgængeligt på alle markeder, i alle lande og i alle områder.

Sådan anvender du Google Maps™

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Google > Kort.