Google Søgning & Now

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Anvend Google-appen til søgning på internettet. Du kan også aktivere et feed for regelmæssige opdateringer – du kan f.eks. få oplysninger om trafik, før du tager på arbejde, finde populære restauranter i dit område, se dit yndlingsholds nuværende placering og meget mere. Du kan få adgang til appen ved at tappe på Icn sony app google search på programlisten, eller du kan bruge en rude på din startskærm for hurtig adgang og nem læsning.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du Now-kort

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Indstillinger > Google > Søgning & Now > Now-kort.
    3. Tap på Vis kort-skyderen.

Sådan reserverer du en rude på startskærmen til Google Søgning & Now

1. Berør og hold nede på et tomt område på din startskærm, indtil enheden vibrerer.
    2. Tap på Icn sony homescreen settings, og tap derefter på skyderen ud for Google-feed.
    3. Du kan nu stryge til ruden længst til venstre på startskærmen og få adgang til Google Søgning og Now-brugerfladen.

Note

Hvis du reserverer ruden længst til venstre til Google Søgning & Now, kan hovedstartskærmen ikke ændres, og der kan ikke tilføjes yderligere ruder til venstre. Kun ruden længst til venstre kan reserveres.