Viderestilling af opkald

Du kan viderestille opkald til en anden modtager, f.eks. til et andet telefonnummer, en anden enhed eller til en telefonsvarertjeneste. Du kan også viderestille opkald, der kommer ind på SIM-kort 1 til SIM-kort 2, når SIM-kort 1 ikke er tilgængeligt og omvendt. Denne funktion kaldes Dual SIM-dækning. Du skal aktivere den manuelt.

Sådan viderestiller du opkald

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Opkald.
    3. Vælg et SIM-kort.
    4. Tap på Viderestilling af opkald, og vælg en indstilling.
    5. Indtast det nummer, som opkaldene skal viderestilles til, og tap derefter på Slå til.

Sådan slår du viderestilling af opkald fra

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Opkald.
    3. Vælg et SIM-kort.
    4. Tap på Viderestilling af opkald.
    5. Vælg en indstilling, og tap derefter på Slå fra

Sådan aktiverer du funktionen Dual SIM-dækning

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Dual SIM > Dual SIM-tilgængelighed.
    3. Tap på skyderen for Dual SIM-tilgængelighed for at aktivere funktionen.
    4. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre proceduren.

Tip

Hvis funktionen Dual SIM-dækning ikke fungerer, når du har aktiveret den, skal du kontrollere, at telefonnumrene er indtastet korrekt for hvert SIM-kort. I nogle tilfælde registreres numrene automatisk under opsætning. Ellers bliver du bedt om at indtaste dem manuelt.