Søgning efter en mistet enhed

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

my Xperia på Sony Xperia™ M4 Aqua

Hvis du har en Google™-konto, kan webtjenesten "Beskyttelse via my Xperia" hjælpe dig med at finde og sikre din enhed, hvis du mister den. Hvis du har aktiveret denne tjeneste på enheden, kan du:

• finde din enhed på et kort.
    • få enheden til at udsende en alarm, selvom enheden er i tilstanden Forstyr ikke.
    • fjernlåse enheden og få vist dine kontaktoplysninger på enheden, så den, der finder enheden, kan se dem.
    • fjernslette den interne og eksterne hukommelse på enheden som en sidste mulighed.

Note

Hvis du har ryddet den interne hukommelse i enheden ved hjælp af webtjenesten "Beskyttelse via my Xperia", skal du logge på en Google™-konto, der tidligere er synkroniseret på denne enhed, næste gang du tænder enheden.

Note

Tjenesten "Beskyttelse via my Xperia" er muligvis ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

Sådan aktiverer du Beskyttelse via my Xperia

1. Kontrollér, at du har en aktiv dataforbindelse, og aktivér placeringstjenester på din enhed.
    2. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    3. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Beskyttelse af my Xperia > AKTIVÉR.
    4. Markér afkrydsningsfeltet for at acceptere vilkårene og betingelserne for tjenesten, og tap derefter på ACCEPTÉR.
    5. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge på din Google™-konto eller oprette en ny konto, hvis du ikke allerede har en.
    6. Du kan få bekræftet, at tjenesten Beskyttelse via my Xperia kan finde din enhed, ved at gå til myxperia.sonymobile.com og logge på med den samme Google™-konto, som du bruger på din enhed.

Note

Hvis du deler en enhed med flere brugere, skal du bemærke, at tjenesten Beskyttelse via my Xperia kun er tilgængelig for den bruger, der er logget på som ejer.

Søgning efter en mistet enhed ved hjælp af Android™ Device Manager

Google™ tilbyder en placerings- og sikkerhedswebtjeneste, der kaldes Android™ Device Manager. Du kan bruge den parallelt med eller som et alternativ til tjenesten Beskyttelse via my Xperia. Hvis du mister din enhed, kan du anvende Android™ Device Manager til at:

• Søge efter og få vist, hvor din enhed befinder sig.
    • Ringe til eller låse din enhed, slette alt på den eller tilføje et telefonnummer til låseskærmen.

Du kan finde flere oplysninger om Android™ Device Manager ved at gå til http://support.google.com.

Note

Android™ Device Manager fungerer ikke, hvis din enhed er slukket, eller hvis den ikke har forbindelse til internettet. Android™ Device Manager-tjenesten er måske ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

Sådan aktiverer du Android™-enhedshåndtering

1. Hvis du deler en enhed med flere brugere, skal du sørge for, at du er logget på som ejer.
    2. Kontrollér, at du har en aktiv dataforbindelse, og at placeringstjenester er aktiveret.
    3. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    4. Søg efter og tap på Indstillinger > Google > Sikkerhed.
    5. Tap på skyderen ud for Fjernlokaliser denne enhed for at aktivere funktionen, og tap derefter på Tillad fjernlåsning og fjernsletning.
    6. Hvis du bliver bedt om det, skal du acceptere vilkårene og betingelserne ved at tappe på Aktivér denne enhedsadministrator.
    7. Du kan bekræfte, at Android™-enhedshåndtering kan lokalisere din enhed, efter du har aktiveret tjenesten, ved at gå til www.android.com/devicemanager og logge på ved hjælp af din Google™-konto.

Tip

Du kan også aktivere Android™-enhedshåndtering fra Låseskærm og sikkerhed under Enhedsadministratorer.