Favoritter

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Kontakter, du har markeret som favoritter, vises under fanen Favoritter i appen Kontakter sammen med de kontakter eller "topkontakter", du oftest har ringet til. På denne måde får du hurtigere adgang til disse kontakter.

Sådan markerer og fravælger du en kontaktperson som favorit

1. På din Startskærm tap på Icn sony home apptray normal og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på den kontaktperson, du vil tilføje eller fjerne fra dine favoritter.
    3. Tap på Icn sony infiniteview favorite btn.

Sådan får du vist dine favoritkontakter

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på Foretrukne.