Indtastning af tekst med taleinput

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Når du indtaster tekst, kan du anvende taleinputfunktionen i stedet for at skrive ordene. Du skal blot sige de ord, du vil indtaste. Taleinput er en eksperimentel teknologi fra Google™, og er tilgængelig for en række sprog og områder. Du skal aktivere taleinput før du kan bruge det.

Sådan aktiverer du taleinput

1. Tap på Icn sony textinput numbers symbols, når tastaturet på skærmen vises.
    2. Tap på Icn sony menu settings, og tap derefter på Indstillinger for tastatur.
    3. Tap på skyderen ud for Tast til indtastning i Google™ voice. Når funktionen er aktiveret, vises Icn sony voice input mic only på dit tastatur.

Sådan indtaster du tekst med taleinput

1. Åbn skærmtastaturet, og kontrollér, at funktionen for taleinput er aktiveret.
    2. Tap på Icn sony voice input mic only. Når Icn sony voice input mic circle vises, skal du tale for at indtaste tekst.
    3. Når du er færdig, skal du tappe på Icn sony voice input mic circle igen. Den foreslåede tekst vises.
    4. Rediger teksten manuelt, hvis det er nødvendigt.