Forbedring af lyden

Sådan forbedrer du lydkvaliteten vha. equalizeren

1. Åbn menuen Musik, og tap derefter på Indstillinger > Lydindstillinger > Lydeffekter > Equalizer.
    2. Træk frekvensbåndsknapperne op eller ned for at justere lyden manuelt. Hvis du vil vælge en forhåndsindstilling, skal du tappe på Icn sony music equalizer select for at vælge en indstilling og derefter tappe på OK for at bekræfte.

Sådan slår du funktionen for surroundsound til

1. Åbn menuen for Musik, og tap derefter på Indstillinger > Lydindstillinger > Lydeffekter > Surround sound (VPT).
    2. Bladr til venstre eller højre for at vælge en indstilling, og tap derefter på OK for at bekræfte.