Forbedring af lydoutput

Du kan forbedre lyden på enheden ved at aktivere individuelle lydindstillinger manuelt. som f.eks. Equalizer- og surround sound. Du kan også aktivere dynamisk normalisering for at minimere forskelle i volumen mellem sange eller videoer.

Sådan forbedres lydoutputtet automatisk

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Lydindstillinger.
    3. Aktivér funktionen ClearAudio+ ved at tappe på skyderen.

Sådan justerer du lydindstillingerne manuelt

1. Tap på Icn sony home apptray normal på startskærmen.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Lydindstillinger.
    3. Hvis funktionen ClearAudio+ er aktiveret, skal du tappe på skyderen for at deaktivere den.
    4. Tap på Lydeffekter > Equalizer.
    5. Juster lydindstillingerne ved at trække frekvensbåndsknapperne op eller ned.

Tip

Den manuelle justering af indstillingerne for lydoutput har ingen effekt på taleprogrammer. Der er f.eks. ingen ændring i lydkvaliteten af taleopkald.

Sådan minimeres lydstyrkeforskelle ved hjælp af dynamisk normalisering

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Lydindstillinger.
    3. Deaktiver funktionen DSEE HX ved at tappe på skyderen, hvis funktionen er aktiveret.
    4. Deaktiver Dynamisk normalisering funktionen ved at tappe på skyderen.