Nødopkald

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Enheden understøtter de internationale nødopkaldsnumre, f.eks. 112 eller 911. Du kan normalt bruge disse numre til nødopkald i alle lande, med eller uden at et SIM-kort er sat i, hvis du er inden for et nets rækkevidde.

Sådan foretager du et nødopkald

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Telefon. Opkaldsloggen vises.
    3. Tap på Icn sony call dialpad pressed for at få vist det numeriske tastatur.
    4. Angiv nødopkaldsnummeret, og vælg derefter et SIM-kort.

Tip

Du kan foretage nødopkald, selvom der ikke er isat et SIM-kort, eller når alle udgående opkald er spærret.

Sådan foretager du et nødopkald, når SIM-kortet er låst

1. Tap på NØDSTILFÆLDE.
    2. Tast nødopkaldsnummeret, og tap på Icn sony btn detail call.

Sådan foretager du et nødopkald, når skærmen er låst

1. Hvis typen af aktiv låseskærm er Stryg, skal du stryge opad og tappe på Icn sony app dialer, tappe på Icn sony call dialpad pressed for at få vist det numeriske tastatur, taste nødopkaldsnummeret og derefter tappe på Icn sony btn detail call.
    2. Hvis din skærm er låst med et mønster, en pinkode eller en adgangskode, skal du stryge opad og tappe på NØDSTILFÆLDE, taste nødopkaldsnummeret og derefter tappe på Icn sony btn detail call.