Indstillinger for e-mailkonto

At fjerne en e-mailkonto fra din enhed

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Mail.
    3. Tap på Icn sony app calendar l, og tap derefter på Indstillinger.
    4. Vælg den konto, du vil fjerne.
    5. Tap på Slet konto > OK.

Sådan ændrer du, hvor ofte indbakken tjekkes

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Mail.
    3. Tap på Icn sony app calendar l, og tap derefter på Indstillinger.
    4. Vælg den ønskede konto.
    5. Tap på Kontrolfrekvens > Hyppighed for kontrol, og vælg en indstilling.

Sådan anvender du et Out of Office-autosvar i en Exchange ActiveSync-konto

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og søg så efter og tap på Mail.
    2. Tap på Icn sony app calendar l, og tap derefter på Indstillinger.
    3. Vælg den EAS-konto (Exchange ActiveSync), du vil anvende Ikke til stede-autosvar for.
    4. Tap på Feriesvar.
    5. Tap på skyderen for at aktivere funktionen.
    6. Om nødvendigt, marker Indstil tidsinterval-afkrydsningsfeltet og sæt tidsintervallet for autosvaret.
    7. Indtast din Out of Office-meddelelse i feltets brødtekst.
    8. Tap på OK for at bekræfte.