Sådan overfører du programmer fra andre kilder

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Når din enhed er indstillet til at tillade overførsel af filer fra andre kilder end Google Play™, kan du hente apps direkte fra andre websteder ved at følge den relevante overførselsvejledning.

Note

Installation af apps af ukendt eller upålidelig oprindelse kan beskadige enheden. Hent kun apps fra pålidelige kilder. Kontakt programudbyderen, hvis du har spørgsmål eller bekymringer.

Tip

Hvis du bruger en enhed med flere brugere, er det kun ejeren, dvs. den primære bruger, der kan tillade overførsel fra andre kilder end Google Play™. Ændringer, som foretages af ejeren, påvirker alle andre brugere.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du hentning af apps fra andre kilder

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed.
    3. Tap på skyderen for Ukendte kilder.
    4. Tap på OK.

Note

Til nogle apps kræves der adgang til data, indstillinger og forskellige funktioner på enheden, for at de kan fungere korrekt. Du skal kun installere og give tilladelse til apps, du har tillid til. Du kan se tilladelser, der er givet til et hentet program, og også ændre deres status ved at tappe på programmet under Indstillinger > Apps.