Brug af datatrafik under rejser

Når du rejser uden for dit hjemmemobilnetværk, skal du måske bruge mobildata, når du har adgang til internettet. Hvis det er tilfældet, skal du aktivere dataroaming på din enhed. Du skal muligvis betale ekstra gebyrer, når du aktiverer dataroaming. Det anbefales, at du på forhånd kontrollerer de relevante takster for dataoverførsel.

Note

Hvis du anvender en enhed med flere brugere, skal du muligvis logge på som ejer, dvs. som den primære bruger for at aktivere eller deaktivere dataroaming.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du dataroaming

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Mere > Mobilnetværk.
    3. Vælg et SIM-kort.
    4. Tap på skyderen for Dataroaming for at aktivere eller deaktivere funktionen.

Note

Du kan ikke aktivere dataroaming, når mobildatatrafik er slået fra.