Sådan styrer du dataforbrug

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Du kan holde styr på den mængde data, der overføres til og fra enheden via dine mobildata eller din ‎Wi-Fi‎ -forbindelse i en given periode. Du kan f.eks. også få vist den datamængde, der bruges af de enkelte programmer. For data, der overføres via mobildataforbindelsen, kan du også indstille advarsler om og begrænsninger for dataforbrug for at undgå ekstra gebyrer.

Note

Hvis du anvender en enhed med flere brugere, er det kun ejeren, dvs. den primære bruger, der kan justere indstillinger for dataforbrug. Hvis du justerer indstillinger for dataforbrug, kan du bedre styre dataforbruget, men det kan ikke garanteres, at du undgår at skulle betale ekstra gebyrer.

Sådan kan du reducere dataforbruget

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Databrug > Datasparefunktion.
    3. Vælg et SIM-kort for at aktivere en netværksforbindelse for mobildata.
    4. Tap på skyderen for at aktivere eller deaktivere funktionen.

Sådan slår du datatrafik til eller fra

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Databrug.
    3. Tap på skyderen ud for Mobildatatrafik for at slå datatrafik til eller fra.

Tip

Når datatrafik er slået fra, kan du stadig oprette ‎Wi-Fi‎ - og Bluetooth®-forbindelser.

Sådan indstiller du en dataforbrugsadvarsel

1. Kontrollér, at mobildatatrafik er slået til.
    2. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    3. Søg efter og tap på Indstillinger > Databrug > Faktureringscyklus.
    4. Hvis du vil angive et advarselsniveau, skal du tappe på Dataadvarsel, angive den ønskede datagrænse og tappe på INDSTIL. Du modtager en advarsel, når datatrafikmængden nærmer sig det niveau, du har indstillet.

Sådan indstiller du en grænse for mobildata

1. Kontrollér, at mobildatatrafik er slået til.
    2. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    3. Søg efter og tap på Indstillinger > Databrug.
    4. Tap på skyderen ud for Angiv datagrænse.

Note

Når dit dataforbrug har nået den angivne grænse, slås mobildatatrafik på enheden automatisk fra.

Sådan styrer du individuelle programmers dataforbrug

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Apps.
    3. Tap på den app, du vil styre, og tap derefter på Databrug.

Tip

Ydeevnen i de enkelte apps kan blive påvirket, hvis du ændrer de relaterede indstillinger for dataforbrug.

Sådan kontrollerer du dataforbruget

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Databrug.
    3. Søg efter og tap på Dataforbrug for mobilenhed for at få vist oplysninger om den mængde data, der er overført via en mobildataforbindelse.
    4. Tap på Dataforbrug via Wi-Fi for at få vist oplysninger om den mængde data, der er overført via en ‎Wi-Fi‎ -forbindelse.