Tilslutning af din enhed til USB-tilbehør

Du kan anvende et USB-værtskort til at tilslutte enheden til USB-tilbehør, f.eks. en masselagerenhed eller en mus. Hvis din USB-enhed har et micro-USB-stik, er det ikke nødvendigt med et USB-værtskort. USB-værtskort sælges separat. Sony garanterer ikke, at alt USB-tilbehør understøttes af enheden.

Note

Denne enhed har en USB-port uden dæksel. Hvis enheden bliver udsat for vand, skal du sørge for, at USB-porten er helt tør, før du sætter et USB-kabel i den.