Brug af enheden med bilens infotainmentsystem

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Slut enheden til et MirrorLink™-certificeret bilinfotainmentsystem med et USB-kabel, f.eks. for at anvende en navigationsapp eller afspille musik fra enheden, mens du kører. Når enheden er tilsluttet, kan du navigere i appsene vha. betjeningsknapperne på bilens infotainmentsystem.

Note

Nogle apps er muligvis ikke tilgængelige under MirrorLink™-tilslutning. Endvidere bliver beskyttede data, såsom videoer der er beskyttet med styring af rettigheder til digitalt indhold (DRM), ikke tilgængelige via MirrorLink™.

Sådan opretter du forbindelse mellem din enhed og et infotainmentsystem i en bil

• Opret forbindelse mellem enheden bilens infotainmentsystem ved hjælp af et USB-kabel. Enhedens skærm vises på skærmen i infotainmentsystemet.

Note

Du skal muligvis starte MirrorLink™ manuelt, hvis forbindelsen mellem enheden og infotainmentsystemet ikke oprettes automatisk.