Opkald fra Beskeder

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Sådan ringer du til afsenderen af en meddelelse

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og find og tap derefter på Icn sony app messaging.
    2. Tap på en samtale, og tap på Icn sony btn detail call message, vælg derefter et SIM-kort.

Sådan gemmer du en afsenders nummer som en kontakt

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og søg så efter og tap på Icn sony app messaging.
    2. Tap på ikonet ud for telefonnummeret, og tap derefter på GEM.
    3. Vælg en eksisterende kontakt, eller tap på Opret ny kontaktperson.
    4. Rediger kontaktoplysningerne, og tap på GEM.