Surfing på nettet

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Webbrowseren Google Chrome™ til Android™-enheder leveres forudinstalleret på de fleste markeder. Gå til http://support.google.com/chrome, og klik på linket "Chrome til mobil" for at få mere detaljerede oplysninger om, hvordan du bruger denne webbrowser.

Sådan søger du på internettet

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Icn sony app chrome.
    3. Hvis du anvender Google Chrome™ for første gang, skal du enten vælge at logge på en Google™-konto eller søge anonymt med Google Chrome™.
    4. Indtast et søgeord eller en webadresse i søge- og adressefeltet, og tap derefter på Icn sony menu search på tastaturet.