Sådan tager du backup af kontakter

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Du kan anvende internt lager, et hukommelseskort eller et SIM-kort til at tage backup af kontakter. Under Overførsel af kontakter kan du finde flere oplysninger om, hvordan du gendanner kontakter på din enhed.

Sådan eksporterer du alle kontakter til et hukommelseskort

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tryk på Icn sony key menu, og tap derefter på Importér/eksportér > Eksportér til SD-kort eller internt lager (.vcf-fil).
    3. Tap på Icn sony app calendar l > SD-kort.
    4. Tap på GEM.

Sådan eksporterer du kontakter til et SIM-kort

Note

Når du eksporterer kontakter til et SIM-kort, kan det ske, at ikke alle oplysninger bliver eksporteret. Det skyldes, at der er begrænset plads på SIM-kort.

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på Icn sony key menu > Importér/eksportér.
    3. Vælg et SIM-kort.
    4. Tap på OK.

Sådan eksporterer du alle kontakter til det interne lager

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tryk på Icn sony key menu, og tap derefter på Importér/eksportér > Eksportér til SD-kort eller internt lager (.vcf-fil).
    3. Tap på Icn sony key menu > Vis intern lagerplads.
    4. Tap på Icn sony app calendar l, og tap derefter på enhedens modelnummer ud for Icn sony internal storage.
    5. Vælg en destinationsmappe, eller bare tap på GEM.