Baggrund og temaer

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Du kan tilpasse startskærmen til din egen stil ved hjælp af baggrundsbilleder og temaer.

Sådan ændrer du startskærmens baggrundsbillede

1. Berør og hold nede på et hvilket som helst tomt område på din Startskærm, indtil enheden vibrerer.
    2. Tap på Baggrund, og vælg en indstilling.

Tip

Du kan også ændre baggrundsbilledet på din låseskærm eller angive det samme billede for både startskærm og låseskærm. Udfør trinnene ovenfor, og tap derefter på Album. Tap på det ønskede billede, og vælg en indstilling.

Sådan indstiller du et tema

1. Berør og hold ned på et tomt område på din Startskærm, indtil enheden vibrerer.
    2. Tap på Temaer.
    3. Vælg en indstilling:
      • Hvis du vil bruge et eksisterende tema, skal du vælge temaet og derefter tappe på ANVEND TEMA.
      • Hvis du vil hente et nyt tema, skal du tappe på FÅ FLERE TEMAER.

Note

Når du ændrer et tema, ændres baggrunden også i visse programmer.