Samling

Enheden understøtter kun nano-SIM-kort.

Isætning af hukommelseskortet

Sådan isætter du nano-SIM-kortet

1. Hold enheden nedad, og åbn dækslet for åbningerne til nano-SIM-kortet og hukommelseskortet.
    2. Træk bakken ud ved hjælp af en fingernegl.
    3. Anbring nano-SIM-kortet (eller kortene) i den rette åbning (eller åbninger) i bakken, og isæt derefter bakken igen.
    4. Luk dækslet.

Note

Hvis du isætter et nano-SIM-kort, mens enheden er tændt, genstartes enheden automatisk.

Sådan isætter du et hukommelseskort

1. Åbn dækslet til åbningerne til nano-SIM-kortet og hukommelseskortet.
    2. Sæt hukommelseskortet i åbningen til hukommelseskortet, og luk derefter dækslet.

Note

Sørg for at vende hukommelseskortet rigtigt, når du sætter det i.

Sådan fjerner du nano-SIM-kortet

Fjernelse af mikro-SIM-kortet på Sony-smartphone
    1. Åbn dækslet til åbningerne til nano-SIM-kortet og hukommelseskortet.
    2. Træk holderen til nano-SIM-kortet ud ved at bruge en fingernegl eller lignende.
    3. Fjern nano-SIM-kortet (eller kortene) i holderens åbning(er) til nano-SIM-kortet (eller kortene), og sæt derefter holderen i igen.
    4. Luk dækslet.

Sådan fjerner du hukommelseskortet

Fjernelse af hukommelseskortet på Sony-smartphone
    1. Sluk enheden, og åbn dækslet til åbningen til nano-SIM-kortet og hukommelseskortet.
    2. Tryk hukommelseskortet indad, og slip det derefter hurtigt.
    3. Luk dækslet.

Note

Du kan også fjerne hukommelseskortet uden at slukke enheden i trin 1. Hvis du vil anvende denne metode, skal du først afbryde hukommelseskortet under Indstillinger ved at tappe på Lagerplads > Demonter SD-kort.