Programoversigt

Note

Nogle programmer er måske ikke inkluderet på din enhed, eller de understøttes muligvis ikke på alle netværk eller af alle tjenesteudbydere i alle områder.

Icn sony app gallery

Brug programmet Album til at administrere, få vist og redigere dine fotos og videoer.

Icn sony app amazon

Gennemse, søg og køb tusindvis af produkter fra din enhed.

Icn sony app avg protection

Beskyt din enhed mod virus, malware, spyware, phishingangreb og onlineudnyttelse.

Icn sony app calculator

Brug programmet Regnemaskine til at udføre grundlæggende beregninger.

Icn sony app calendar

Brug kalenderprogrammet til at holde styr på begivenheder og håndtere dine aftaler.

Icn sony app camera

Brug kameraet til at tage fotos og optage videoklip.

Icn sony app chrome

Brug Chrome-webbrowseren til at navigere og se websider, håndtere bogmærker, tekst og billeder.

Icn sony app alarm

Anvend Ur-programmet som forskellige typer alarmer og timere.

Icn sony app phonebook

Brug kontaktprogrammet til at administrere telefonnumre, mailadresser og andre oplysninger om dine kontakter.

Icn sony app downloads

Få adgang til dine hentede programmer, dokumenter og billeder.

Icn sony app google drive

Gem dine dokumenter og filer for nem adgang fra alle enheder, del dem med dine venner og samarbejd med kolleger.

Icn sony app email

Brug mailprogrammet til at sende og modtage mails både via din private konto og din arbejdskonto.

Icn sony app facebook

Brug Facebook™-programmet til at deltage i sociale netværk med venner, familiemedlemmer og kolleger i hele verden.

Icn sony app radio

Gennemse og lyt til FM-radiostationer.

Icn sony app gmail

Brug Gmail™-programmet til at læse, skrive og organisere mails.

Icn sony app google search

Søg efter oplysninger på din enhed og på internettet.

Icn sony app google talk

Brug Hangouts™-programmet til at chatte med venner online.

Icn sony app xperia lounge

Nyd musik, film, apps og spil på din enhed, og få eksklusiv adgang til unikt indhold, der kun er tilgængeligt med Xperia™-enheder.

Icn sony app google maps

Få vist din aktuelle placering, søg efter andre placeringer, og beregn ruter vha. Google Maps™.

Icn sony app messaging

Brug programmet Meddelelser til at sende og modtage sms'er og mms'er.

Icn sony app music player

Brug programmet Musik til at organisere og afspille musik og lydbøger.

Icn sony app socialife

Vis nyheder fra News Suite.

Icn sony app dialer

Foretag telefonopkald ved at taste nummeret manuelt eller vha. funktionen Smart Dial.

Icn sony app google photos

Organiser, søg i eller gennemse alle dine fotos og videoer.

Icn sony app google movies and tv

Brug Google Play-programmet Film og tv til at se film og tv-udsendelser, der er købt eller lejet i Google Play.

Icn sony app google play music

Opdag og afspil tusindvis af sange med Google Play-musikprogrammet.

Icn sony app market place

Brug Play Store™-programmet til at finde programmer, du kan købe eller hente gratis.

Icn sony app play station

Bevar forbindelsen med dine spillevenner og de spil, du elsker, køb spil i PlayStation®Store og meget mere.

Icn sony app settings

Optimer indstillinger, så de passer til dine krav.

Icn sony app spotify

Stream musik, søg i dine venners samlinger eller i kunstneres diskografier, eller opret din egen radiostation.

Icn sony app support

Brug programmet Support til at få adgang til brugersupport direkte på din enhed. Du kan f.eks. få adgang til en brugervejledning, oplysninger om fejlfinding samt tip og tricks.

Icn sony app track id

Identificer musiknumre, der afspilles i dine omgivelser, og få oplysninger om kunstner, album og andet.

Icn sony app movies

Brug programmet Video til at afspille video på din enhed og dele indholdet med vennerne.

Icn sony app google voice search

Søg efter indhold på internettet med din stemme.

Icn sony app weather new

Brug programmet Vejr til at få vist vejrudsigten.

Icn sony app whats new

Brug appen What’s New til at finde nye spil, apps og medieindhold.

Icn sony app youtube

Brug YouTube™ til at se videoer fra brugere i hele verden, og del dine egne.