menuen Album på startskærm

Fra menuen for Album på startskærmen kan du gennemse alle dine fotoalbummer, herunder fotos og videoer, der er taget ved brug af specialeffekter, og indhold, som du har delt online via tjenester som Picasa™ og Facebook. Når du først er logget på sådanne platforme, kan du håndtere indhold og få vist onlinebilleder. Fra programmet Album kan du også føje geotags til dine fotos, udføre grundlæggende redigering og dele indhold, f.eks. ved hjælp af trådløs Bluetooth®-teknologi og mail.

Oversigt over startskærmsmenuen for Album på Sony-smartphones
    1 Gå tilbage til startskærmen i programmet Album for at se alt indhold
    2 Få vist dine favoritfotos og -videoer
    3 Få vist alle videoer, der er gemt på din enhed
    4 Få vist dine fotos i kort- eller globusvisning
    5 Få vist alle de fotos og videoer, der er taget med enhedens kamera ved brug af specialeffekter
    6 Få vist alle fotos og videoer, der er gemt på enheden i forskellige mapper
    7 Få vist alle fotos med ansigter
    8 Få vist fotos og videoer på andre enheder på samme netværk
    9 Åbn indstillingsmenuen for programmet Album
    10 Åbn internetsupport
    11 Se fotos fra onlinetjenester

Sådan får du vist fotos fra onlinetjenester i Album

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Album, tap derefter på Icn sony app calendar l.
    3. Tap på den ønskede onlinetjeneste, og følg vejledningen på skærmen for at komme i gang. Alle tilgængelige onlinealbum, du har overført til tjenesten, vises.
    4. Tap på et album for at få vist indholdet, og tap derefter på et foto i albummet.
    5. Bladr til venstre for at få vist næste foto eller video. Bladr til højre for at få vist forrige foto eller video.