Ur

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Du kan indstille én eller flere alarmer og anvende en hvilken som helst lydfil, du har gemt på enheden, som alarmsignal. Alarmen lyder ikke, hvis enheden er slukket.

Det klokkeslætsformat for alarmen, der vises, er det samme som det format, du vælger for de generelle klokkeslætsindstillinger, f.eks. 12 timer eller 24 timer.

Oversigt over alarmer på Sony-smartphones

1 Få adgang til alarmfanen
    2 Adgang til fanen med verdensur
    3 Adgang til stopursfanen
    4 Adgang til timerfanen
    5 Visning af indstillinger for den aktuelle fane
    6 Sådan åbner du indstillinger for dato og klokkeslæt
    7 Slå en alarm til eller fra
    8 Tilføj en ny alarm

Sådan indstiller du en ny alarm

1. Tap på Icn sony home apptray normal på startskærmen.
    2. Søg efter og tap på Ur.
    3. Tap på Icn sony calendar alarm add.
    4. Tap på Klokkeslæt, og vælg den ønskede værdi.
    5. Tap på OK.
    6. Rediger evt. andre alarmindstillinger.
    7. Tap på Gem.

Udskydelse af en alarm, når den lyder

• Tap på Udskyd.

Sådan slår du en alarm fra, når den lyder

• Træk Icn sony stat notify alarm til højre.

Tip

For at udskyde en alarm, kan du tappe to gange på statuslinjen for at åbne Meddelelsespanelet, og derefter tappe på Icn sony stat notify alarm.

Sådan redigerer du en eksisterende alarm

1. Søg efter og tap på Ur, og tap derefter på den alarm, som du vil redigere.
    2. Foretag de ønskede ændringer.
    3. Tap på Gem.

Sådan slås en alarm til eller fra

• Søg efter og tap på Ur, og tap derefter på den alarm, som du vil redigere.

Sådan sletter du en alarm

1. Søg efter og tap på Ur, og berør derefter og hold nede på den alarm, du vil slette.
    2. Tap på Slet alarm, og tap derefter på Ja.

Sådan indstiller du lyden for en alarm

1. Søg efter og tap på Ur, og tap derefter på den alarm, som du vil redigere.
    2. Tap på Alarmlyd, og vælg en indstilling, eller tap på Icn sony browser add, og vælg en musikfil.
    3. Tap på Færdig, og tap derefter på Gem.

Tip

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du justerer lydstyrken for en alarm, under Volumenindstillinger .

Sådan justerer du lydstyrken for en alarm

1. Søg efter og tap på Ur, og tap derefter på den alarm, som du vil redigere.
    2. Træk skyderen for lydstyrke under Alarmlydstyrke til den ønskede position.
    3. Tap på Gem.

Sådan indstiller du en tilbagevendende alarm

1. Søg efter og tap på Ur, og tap derefter på den alarm, som du vil redigere.
    2. Tap på Gentag.
    3. Markér afkrydsningsfeltet for de relevante dage, og tap derefter på OK.
    4. Tap på Gem.

Sådan aktiverer du vibreringsfunktionen for en alarm

1. Søg efter og tap på Ur, og tap derefter på den alarm, som du vil redigere.
    2. Tap på skyderen ud for Vibrér for at aktivere eller deaktivere funktionen.
    3. Tap på Gem.

Sådan angiver du funktionsmåden for tasterne på siden

1. Søg efter og tap på Ur, og vælg derefter den alarm, som du vil redigere.
    2. Tap på Adfærd for sidetaster, og vælg derefter den ønskede funktionsmåde for tasterne på siden, når du trykker på dem under alarmen.
    3. Tap på Gem.