Flytilstand

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

I flytilstand er netværks- og radiomodtagerne slukket for at undgå at forstyrre følsomt udstyr. Men du kan stadig foretage nødopkald, spille spil, lytte til musik, se videoer og andet indhold, så længe indholdet er gemt på hukommelseskortet eller det interne lager. Du kan også få besked via alarmer, hvis alarmer er aktiveret.

Tip

Batteriforbruget reduceres, når flytilstand slås til.

Sådan aktiveres eller deaktiveres GPS

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Mere.
    3. Tap på skyderen ud for Flytilstand.