Tilføjelse af medicinske oplysninger og kontaktoplysninger til nødstilfælde

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Du kan tilføje og redigere oplysninger til nødstilfælde i appen Kontakter. Du kan indtaste medicinske oplysninger om f.eks. allergier og anvendt medicin samt oplysninger om pårørende og venner, der kan kontaktes i nødstilfælde. Efter installationen er der adgang til oplysningerne til nødstilfælde via sikkerhedslåseskærmen. Det betyder, at selvom skærmen er låst, f.eks. med en pinkode, et mønster eller en adgangskode, kan andre alligevel få adgang til oplysningerne til nødstilfælde.

ICE-oversigt på Sony Xperia™ M4 Aqua

1 Gå tilbage til hovedskærmbilledet Kontakter.
    2 Få vist flere indstillinger
    3 Fane med medicinske og personlige oplysninger samt kontaktoplysninger til nødstilfælde
    4 Medicinske og personlige oplysninger

Sådan indtaster du dine medicinske oplysninger

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på Icn sony emergency information.
    3. Rediger de relevante oplysninger.

Sådan tilføjer du en ny kontakt til nødstilfælde

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på Icn sony emergency information, og tap derefter på KONTAKTER > Tilføj kontaktperson.
    3. Tap på den kontakt, du vil bruge som kontakt til nødstilfælde.

Note

Kontakten til nødstilfælde skal som minimum have et telefonnummer, som redningsmandskabet kan ringe på. Hvis din enhed er låst af en sikkerhedslåseskærm, kan redningsmandskabet kun se nummeret på kontakten til nødstilfælde, også selvom der er angivet andre oplysninger i kontaktprogrammet.