Tilføjelse og redigering af kontakter

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3+ Dual

Sådan tilføjer du en kontakt

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på Icn sony btn add contact.
    3. Hvis du har synkroniseret dine kontakter med en eller flere konti, og du tilføjer en kontakt første gang, skal du vælge en konto, som kontakten skal tilføjes på. Du kan også tappe på Telefonkontakt, hvis du kun vil anvende og gemme denne kontakt på enheden.
    4. Indtast eller vælg de ønskede oplysninger for kontakten.
    5. Tap på GEM, når du er færdig.

Note

Når du har gemt en kontakt på en konto, vises denne konto som standardkonto til lagring af kontakter, næste gang du vil gemme en kontakt. Hvis du ønsker at ændre kontoen, kontakten gemmes på, skal du oprette kontakten igen og gemme den på den rette konto.

Tip

Hvis du tilføjer et plus og landekoden før kontaktens telefonnummer, er det ikke nødvendigt at redigere nummeret igen, når du ringer fra udlandet.

Sådan redigerer du en kontaktperson

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på den kontakt, du vil redigere, og tap derefter på Icn sony edit contact.
    3. Rediger de relevante oplysninger.
    4. Tap på GEM, når du er færdig.

Note

Nogle synkroniseringstjenester tillader ikke redigering af kontaktoplysninger.

Sådan tilføjes et billede til en kontakt

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på den kontakt, du vil redigere, og tap derefter på Icn sony edit contact.
    3. Tap på Icn sony camera cap mode normal, vælg en måde, du vil tilføje kontaktens billede på, og rediger det derefter efter behov.
    4. Tap på GEM, når du har tilføjet billedet.

Tip

Du kan også føje et billede til en kontakt direkte fra Album-programmet. Hvis du vil tilføje et billede, som er gemt på en onlinekonto, skal du hente billedet først.

Sådan tilpasser du ringetonen for en kontakt

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på den kontakt, du vil redigere, og tap derefter på Icn sony edit contact.
    3. Tap på Icn sony key menu > Indstil ringetone.
    4. Vælg en indstilling på listen, eller tap på Icn sonynew window holo dark for at vælge en musikfil, der er gemt på enheden. Tap derefter på UDFØRT.
    5. Tap på GEM.

Sådan sender du alle opkald til talemeddelelsestjenesten for en kontakt

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på den kontakt, du vil redigere, og tap derefter på Icn sony edit contact.
    3. Tap på Icn sony key menu, og markér derefter afkrydsningsfeltet Alle opkald til telefonsvarer.
    4. Tap på GEM, når du er færdig.

Sådan blokerer du et telefonnummer

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Bloker numre.
    3. Tap på Tilføj et nummer, og tast det telefonnummer, som du vil blokere opkald og sms'er fra.
    4. Tap på BLOKER.

Sådan sletter du kontakter

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Berør og hold nede på den kontakt, du vil slette.
    3. Hvis du vil slette flere eller alle kontakter, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for de kontakter, du vil slette.
    4. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Slet kontakt.
    5. Tap på SLET for at bekræfte.

Sådan redigerer du kontaktoplysninger om dig selv

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på MIG, og tap derefter på Icn sony edit contact.
    3. Indtast de nye oplysninger, eller foretag de ønskede ændringer.
    4. Tap på GEM, når du er færdig.

Sådan opretter du en ny kontakt ud fra en sms

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og søg så efter og tap på Icn sony app messaging.
    2. Tap på ikonet ud for telefonnummeret, og tap derefter på GEM.
    3. Vælg en eksisterende kontakt, eller tap på Opret ny kontaktperson.
    4. Rediger kontaktoplysningerne, og tap på GEM.