Jeg kan ikke oprette forbindelse til mit eget Wi-Fi-netværk

• Genstart enheden, sluk derefter for dit Wi-Fi , og tænd det igen.
  • Genstart routeren. Kontrollér, at routeren er Wi-Fi -certificeret. Enheden er Wi-Fi -certificeret, og hvis routeren ikke er det, kan enhederne muligvis ikke kommunikere korrekt.

Sådan kontrollerer du, om routeren er Wi-Fi-certificeret

• Kig efter logoet eller sætningen Wi-Fi CERTIFIED™ på produktemballagen eller i brochuren til produktet, eller søg i databasen med Wi-Fi CERTIFIED™ -produkter på Wi-Fi Alliance®‎ -webstedet på www.wi-fi.org .
  • Kontrollér, at du er inden for Wi-Fi -routerens rækkevidde. Kontrollér styrken af Wi-Fi -signalet på statuslinjen. Hvis signalet er svagt, eller der ikke er noget signal, skal du rykke tættere på Wi-Fi -hotspottet, det vil sige den enhed, der leverer Wi-Fi -netværket.
  • Sørg for, at både enheden og routeren bruger de sidste nye softwareversioner.
    • Enhed: Klik her for at søge efter softwareopdateringer til enheden.
    • Router: Kontakt producenten af routeren for at få vejledning i, hvordan du opdaterer softwaren på routeren.
  • Kontrollér følgende routerindstillinger ved hjælp af en computer. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du ændrer indstillingerne, skal du kontrollere brugervejledningen for routeren eller kontakte producenten af routeren.
    • Netværkstilstand/-hastighed: Skift til automatisk eller blandet tilstand i stedet for b, g eller n.
    • SSID og adgangskode: Kontrollér, at der ikke er nogen specialtegn eller tegn, der ikke er en del af ASCII-standardtegnsættet.
    • DHCP: Kontrollér, at den er tændt. Du kan også angive en statisk IP-adresse, hvis du har problemer med at få adgang til internettet via Wi-Fi -forbindelsen.
    • MAC-filter: Sørg for, at det er aktiveret. Angiv også, at enheden er tilladt.
    • Kanal: Brug en anden kanal, helst 11 eller lavere.
  • Føj enhedens MAC-adresse til MAC-filtreringstabellen i Wi-Fi -routeren. MAC-adressen er påkrævet for nogle routere.

Du kan få vejledning i, hvordan du føjer MAC-adressen til MAC-filtreringstabellen i routeren, i brugervejledningen til routeren eller ved at kontakte producenten af routeren.

Sådan kontrollerer du MAC-adressen på din enhed

1. Åbn din Startskærm , og tap på .
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Om telefonen > Status , og søg så efter MAC-adresse for Wi-Fi .
  • Udfør en nulstilling til standardindstillingerne. Det er undertiden den bedste løsning, hvis din enhed ikke længere fungerer korrekt, men bemærk, at det sletter alle personlige data, der er gemt på enhedens interne hukommelse. Husk at tage en backup af de data, du vil bevare.

Sådan tager du backup af data via en computer

1. Sørg for, at Xperia™ Companion til Windows eller Mac OS er installeret på din pc eller Mac®.
    2. Slut enheden til computeren ved hjælp af et USB-kabel.
    3. Computer: Åbn Xperia™ Companion-softwaren. Computeren registrerer din enhed efter et kort øjeblik.
    4. Vælg Backup på hovedskærmen.
    5. Følg vejledningen på skærmen for at tage backup af data fra enheden.
    1. Tag backup af vigtige data, der er gemt i den interne hukommelse på din enhed, på et hukommelseskort eller en anden hukommelse, som ikke er intern.
    2. Åbn din Startskærm , og tap på .
    3. Find og tap på Indstillinger > Sikkerhedskopiering & nulstilling > Gendannelse af fabriksdata .
    4. Tap på Nulstil telefon .
    5. Tegn dit mønster for at låse skærmen op, hvis du bliver bedt om det, eller angiv din adgangskode eller pinkode for at låse skærmen op og fortsætte.
    6. For at bekræfte, tap på Slet alt for at bekræfte.

For at undgå permanent skade på din enhed, afbryd ikke proceduren for nulstilling af fabriksdataEfter nulstilling af fabriksdata vil du miste adgang til alle de enkrypterede filer på dit SD-kort.Din enhed gendannes ikke til en tidligere softwareversion af Android™, når du foretager en nulstilling til standardindstillingerne.