En stor bid af Nougat!

Android™ 7.0 Nougat giver dig lækre nye funktioner og udsøgte egenskaber, der udvider dit Android™-univers endnu mere. Med Nougat får du hurtigere tingene fra hånden, samtidig med at batteriets levetid forlænges takket være de forbedrede Doze- og STAMINA-tilstande. Derudover er dine personlige oplysninger og filer nu endnu bedre beskyttet på grund af den nye filbaserede kryptering. Du finder også en opdateret telefonbog med en flot ny grænseflade – plus den længe ønskede mulighed for at blokere telefonopkald og beskeder fra uønskede numre.

Se videoen, og læs mere om de inspirerende og fantastiske nye funktioner i Nougat.

Opdelt skærm på et øjeblik

Opdelt skærm på et øjeblik

I Nougat når multitasking helt nye højder, idet du kan skifte til opdelt skærm og have to aktive vinduer samtidig. Det betyder, at en af de mange ting, du kan gøre, er at følge en detaljeret vejledning i ét vindue og udføre handlingerne i det andet. Eller måske lytte til musik i det ene vindue, mens du læser om kunstneren i det andet. Du kan også trække og slippe billeder og tekst mellem vinduerne. Mulighederne er uendelige! Skift til tilstanden for opdelt skærm, mens du kører en app, ved at trykke længe på tasten for seneste apps for at vælge, hvilken anden app du vil køre. Du kan vende tilbage til fuldskærmstilstand ved ganske enkelt at trække skærmopdelingslinjen til kanten af skærmen.

Og ikke nok med det! I Nougat kan du meget hurtigt skifte mellem to apps. Du skal bare tappe to gange på tasten for seneste apps for at åbne den app, du har brugt sidst, og tappe to gange på den igen for at skifte til den første.

Klar til at komme i gang

Klar til at komme i gang

Hvis du stryger nedad fra toppen af skærmen, vises dine seneste meddelelser, og du kan reagere på dem med det samme. Du kan besvare en meddelelse eller se en video direkte fra en meddelelse uden at åbne appen. Du kan se, at meddelelser i Nougat er bundtet sammen i grupper, så det er nemt at følge en chatsamtale eller en tråd med meddelelser eller mails. Bare træk meddelelsen nedad for at få vist alle alarmer for den pågældende app.

Hurtigere end nogensinde før

Hurtigere end nogensinde før

En anden nyttig funktion er, at du med et enkelt stryg fra toppen af skærmen kan få vist de første fem elementer i menuen Hurtige indstillinger. Og det bedste er, at du selv kan bestemme, hvilke fem det skal være. Tap på udvidelsesikonet for at få vist menuen Hurtige indstillinger, hvor du kan tappe på Rediger for at tilføje, fjerne og omarrangere dine elementer ved at trække og slippe dem i den rækkefølge, du ønsker. Du skal bare trykke længe på et af ikonerne, så åbnes ruden til indstilling af elementet.

Er der altid for dig

I forbindelse med strygning så kan du med et enkelt stryg fra venstre side at startskærmen komme til en rude, der fungerer som din personlige assistent, og få vist oplysninger, når du har brug for det. Det kan være oplysninger om vejret, din næste aftale, trafiksituationen eller måske, hvor du har parkeret din bil.

Bemærk, at hvis du opgraderer til Nougat fra en tidligere Android™-version, kan det være nødvendigt at aktivere denne funktion via indstillingerne på din startskærm.

Tip! Hvis du stryger nedad fra midten af skærmen, kan du ikke bare søge i apps på din enhed – du får også anbefalet nye og interessante apps, du kan installere.

Er der altid for dig
    Den rette indstilling

Den rette indstilling

Har du nogensinde angivet en midlertidig indstilling på din enhed og glemt alt om den – og senere undret dig over, hvorfor nogle funktioner ikke virker, som de plejer? Det problem har du ikke i Nougat. Når du åbner appen Indstillinger, kan du finde påmindelser som "Flytilstand er slået til", "STAMINA-tilstand er slået til" eller "Mobildata er slået fra". Ved at tappe på en påmindelse kan du slå funktioner til eller fra igen uden at åbne appen.

Appen Indstillinger giver dig også forslag til forskellige indstillinger og funktioner, der kunne være nyttige for dig. Det kan være ting som at konfigurere en mailkonto eller føje en skærmlås til din enhed. Hvis du tapper på et forslag, åbnes den rette indstillingsrude eller -app, hvor du kan indstille funktionen, som du ønsker det.

Få det på din måde

Få det på din måde

Hvis du kender tidligere versioner af Android™, ved du allerede, at du kan tilpasse din enhed på den måde, du ønsker det. Du kan angive alt fra lydalarmer og ringetoner til den skriftstørrelse, der bruges på skærmen. Du kan bruge temaer og vælge at have forskellige baggrundsbilleder på din startskærm og låseskærm. Med Nougat kan du også ændre visningsstørrelsen og gøre alt på skærmen mindre eller større. Gør din enhed lige så personlig, som du ønsker det!

Hvorvidt der er tilgængelige softwareopdateringer, afhænger af din enhed, dit land og/eller din udbyder. Bemærk, at uanset Android™-versionen vil visse funktioner og egenskaber også være forskellige, afhængigt af din enhed.

Hvis du vil have vist den aktuelle softwareversion, opdateringer og kommende softwareudgivelser, kan du gå til softwaresiden på Sony Mobiles supportwebsted.