Synkronisering med Microsoft® Exchange ActiveSync®

Hvis din virksomhed bruger en Microsoft Exchange ActiveSync-konto, kan du få adgang til virksomhedens mails, kalenderaftaler og kontakter direkte fra din enhed. Efter opsætningen kan du finde dine oplysninger i programmerne MailKalender og Kontakter.

Note

Hvis du har oprettet en Microsoft® EAS-konto (Exchange ActiveSync®) på din Xperia™-enhed, begrænser EAS-sikkerhedsindstillingerne måske typen af skærmlås, så du kun kan bruge en pinkode eller adgangskode. Dette forekommer, når din netværksadministrator angiver en bestemt type låseskærm for alle EAS-konti af hensyn til sikkerheden i firmaet. Kontakt netværksadministratoren i dit firma eller din organisation for at finde ud af, hvilke politikker om netværkssikkerhed der gælder for mobilenheder. Fingeraftryksfunktionen er ikke tilgængelig i USA.

Sådan konfigurerer du en EAS-konto til synkronisering

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Tap på Indstillinger > Konti og synkronisering > Tilføj konto > Exchange ActiveSync.
    3. Angiv virksomhedens mailadresse og adgangskode.
    4. Tap på NÆSTE. Hvis der sker en fejl, skal du indtaste domæne- og serveroplysningerne til din konto manuelt og derefter tappe på NÆSTE.
    5. Tap på OK for at give virksomhedsserveren lov til at styre enheden.
    6. Vælg en synkroniseringsmetode, et synkroniseringsinterval og de data, du vil synkronisere med enheden.
    7. Tap på NÆSTE, og vælg derefter, hvordan du vil have besked, når du har fået ny mail.
    8. Tap på NÆSTE, skriv et navn til firmakontoen, og tap derefter på Afslut opsætning.
    9. Hvis du bliver bedt om det, skal du aktivere enhedsadministratoren for at give virksomhedsserveren tilladelse til at oprette sikkerhedsregler på din enhed, f.eks. deaktivering af stemmeoptagelse og brug af lagerkryptering.

Sådan ændrer du indstillingerne for en EAS-konto

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Mail, tap derefter på Icn sony key menu.
    3. Tap på Indstillinger, og vælg en EAS-konto. Skift derefter indstillingerne for EAS-kontoen efter behov.

Sådan indstiller du et synkroniseringsinterval for en EAS-konto

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Tap på Mail, og tap derefter på Icn sony key menu.
    3. Tap på Indstillinger, og vælg en EAS-konto.
    4. Tap på Kontrolfrekvens.
    5. Under Indstilling for stilleperiode tap på Hyppighed for kontrol, og vælg en intervalindstilling.

Sådan fjerner du en EAS-konto

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal > Indstillinger > Konti og synkronisering.
    2. Tap på Exchange ActiveSync, og vælg derefter den EAS-konto, du vil fjerne.
    3. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Fjern konto.
    4. Tap på FJERN KONTO igen for at bekræfte.