Afsendelse og modtagelse af mails

Oversigt over e-mail-indbakken på Sony-smartphones
    1 Se menuen og en liste over alle dine mailkonti og mapper.
    2 Søg efter e-mailmeddelelser
    3 Adgang til indstillinger og valgmuligheder
    4 Liste over e-mails
    5 Skriv en e-mail

Sådan henter du nye e-mails

• Stryg nedad på listen med meddelelser, når e-mailindbakken er åben.

Note

Før du forsøger at hente nye e-mails, skal du sørge for, at du har en fungerende dataforbindelse. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du sikrer velfungerende dataforbindelser under Internet- og mms-indstillinger .

Sådan læser du mails

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg efter og tap på Mail.
    3. Hvis du anvender flere mailkonti, skal du tappe på Icn sony app calendar l og vælge den konto, du vil tjekke. Hvis du vil tjekke alle din mailkonti på én gang, skal du tappe på Icn sony app calendar l og derefter tappe på Kombineret indbakke.
    4. Rul op eller ned i mailindbakken, og tap på den mail, du vil læse.

Sådan opretter og sender du en mail

1. Åbn din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal, og søg så efter og tap på Mail.
    2. Hvis du anvender flere mailkonti, skal du tappe på Icn sony app calendar l og vælge den konto, du vil sende mailen fra.
    3. Tap på Icn sony conv new message, skriv modtagerens navn eller mailadresse, og vælg derefter en eller flere modtagere på rullelisten.
    4. Indtast emne og meddelelsestekst for mailen, og tap derefter på Icn sony menu send holo light.

Sådan besvarer du en e-mail

1. Find og tap på den besked i e-mailindbakken, du vil besvare, og tap derefter på Svar eller Svar alle.
    2. Indtast dit svar, tap derefter på Icn sony menu send holo light.

Sådan videresender du en mail

1. Find og tap på den besked, du vil videresende, i mailindbakken, og tap derefter på Videresend.
    2. Angiv modtagerens navn eller mailadresse, og vælg derefter en eller flere modtagere på rullelisten.
    3. Indtast beskedteksten, og tap derefter på Icn sony menu send holo light.

Sådan gemmer eller får du vist en vedhæftet fil fra en mail

1. Søg efter og tap på den mailbesked, der indeholder den vedhæftede fil, du ønsker at se. Mails med vedhæftede filer er angivet med Icn sony menu attachment.
    2. Søg efter den vedhæftede fil i mailens brødtekst, når mailmeddelelsen er åben, og tap derefter på GEM eller VIS ud for den.

Sådan gemmer du en afsenders mailadresse i dine kontakter

1. Søg efter og tap på en meddelelse i mailindbakken.
    2. Tap på afsenderens navn, tap på Føj til kontakter, og tap derefter på OK.
    3. Vælg en eksisterende kontakt, eller tap på Opret ny kontaktperson.
    4. Rediger eventuelt kontaktoplysningerne, og tap derefter på GEM.