Movie Creator

Xperia™ Movie Creator opretter automatisk korte videoer vha. eksisterende fotos og videoer. Programmet bestemmer automatisk den tidslinje, der skal bruges til at skabe filmen. Appen bruger f.eks. udvalgte fotos og videoer fra en tur en lørdag eftermiddag eller fra en periode på en uge, en måned eller helt op til et år, og opretter en film til dig. Du får besked, når denne film med højdepunkter er klar. Du kan derefter redigere, som du ønsker. Du kan f.eks. redigere titlen, slette scener, ændre musikken eller tilføje flere fotos og videoer. Du kan oprette film med højdepunkter ved at vælge fotos og videoer manuelt. Hvis du logger på en Facebook-konto, kan du skabe Highlight Film fra dine Facebook-aktiviteter, inklusiv fotos fra begivenheder, venners navne med mere.

Sådan åbner du Movie Creator

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Movie Creator.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du meddelelser fra Movie Creator

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Movie Creator.
    3. Tap på Icn sony key menu, tap på Indstillinger, og tap derefter på skyderen for Beskeder for at aktivere eller deaktivere beskeder.

Sådan aktiverer eller deaktiverer den automatiske oprettelse af Highlight Movies

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Movie Creator.
    3. Tap på Icn sony key menu, tap på Indstillinger, og tap derefter på skyderen Automatisk oprettelse for at aktivere eller deaktivere funktionen.

Sådan opretter du manuelt en film med højdepunkter

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Movie Creator.
    3. Tap på Icn sony key menu > Opret ny.
    4. Vælg de ønskede fotos eller videoer ved at tappe på dem.
    5. Tap på Opret. Hvis du ønsker at redigere en Highlight Movie, tap på Se historie, og brug derefter, som ønsket, værktøjslinjen til redigering.

Sådan opretter du en Highlight Movie fra Facebook-aktiviteter.

1. Åbn din Startskærm, og tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Movie Creator.
    3. Tap på Icn sony key menu > Indstillinger.
    4. Tap skyderen ved siden af Tilknyt Facebook.
      • Film Creator is nu sammenkædet med din Facebook-konto, hvis du allerede er logget på Facebook.
      • Hvis du endnu ikke er logget på Facebook, følg anvisningerne på skærmen.
    5. Tap Icn sony key and back, og rul derefter ned for at gennemse dine Facebook-aktiviteter.
    6. Vælg en begivenhed, du ønsker at skabe en Highlight Movie om, og tap på Opret.