Låsning og oplåsning af skærmen

Når enheden er tændt og ikke anvendes i en foruddefineret tidsperiode, slukkes skærmen for at spare på batteriet, og den låses automatisk. Denne lås forhindrer uønskede handlinger på berøringsskærmen, når du ikke anvender den. Når du køber enheden, er der allerede indstillet en grundlæggende lås, hvor du skal stryge fingeren hen over skærmen. Det betyder, at du skal stryge opad på skærmen for at låse den op. Du kan ændre sikkerhedsindstillingerne senere og tilføje andre låsetyper. Se Skærmlås.

Låseskærm på Sony-smartphone

Sådan aktiverer du skærmen

• Tryk kortvarigt på tænd/sluk-tasten Icn sony key and power k90.

Sådan låser du skærmen

1. Tryk, når skærmen er aktiv, kortvarigt på tænd/sluk-tasten Icn sony key and power k90.
    2. Som alternativ, tap dobbelt på et hvilket som helst tomt område på startskærmen. For at aktivere denne funktion, berør og hold nede på et område på startskærmen, indtil enheden vibrerer, tap derefter på Icn sony homescreen settings, og tap skyderen ved siden af Dobbelt-tap for slumring.