Startskærmsmenu for musik

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3 Compact

I Startskærmsmenuen for musik får du en oversigt over alle sangene på enheden. Herfra kan du håndtere dine albummer og afspilningslister.

Musikportal på Sony-smartphones

1 Tilbage til startskærmen for musik.
    2 Vis den aktuelle afspilningskø
    3 Gennemse alle kunstnere
    4 Gennemse alle albummer
    5 Gennemse alle sange
    6 Gennemse dit musikbibliotek og filtrer efter kunstner, album eller sangens navn
    7 Gennemse alle spillelister
    8 Afspil en delt musikfil på en anden enhed
    9 Få vist alle de filer, du har abonneret på, eller hentet i podcast
    10 Åbn indstillingsmenuen til musikprogrammet
    11 Åbn support-menuen til musikprogrammet

Sådan åbner du startskærmsmenuen for Musik

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og find og tap derefter på Icn sony app music player.
    2. Træk skærmens venstre kant til højre.

Sådan går du tilbage til startskærmen for Musik

• Når startskærmsmenuen for Musik er åben, skal du tappe på Startside.
    • Når startskærmsmenuen for Musik er åben, skal du tappe på skærmen til højre for menuen.

Sådan sletter du en sang

1. Gå til startskærmsmenuen for Musik, og gennemse, indtil du finder den sang, du vil slette.
    2. Berør og hold ned på sangens titel. Tap derefter på Slet på den viste liste.
    3. Tap på Slet igen for at bekræfte.