Talemeddelelse

Hvis dit abonnement omfatter talemeddelelsestjeneste, kan den, der ringer op, lægge en besked til dig på telefonen, når du ikke besvarer opkaldet. Dit talemeddelelsesnummer er normalt gemt på SIM-kortet. Hvis ikke, kan du få nummeret hos din tjenesteudbyder og indtaste det manuelt.

Sådan indtaster du nummeret til din talemeddelelsestjeneste

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Tap på Indstillinger > Opkald > Telefonsvarer >Indstillinger for talemeddelelser > Nummer til telefonsvarer.
    3. Indtast nummeret til talemeddelelsestjenesten.
    4. Tap på OK.

Sådan ringer du op til talemeddelelsestjenesten

1. Åbn det numeriske tastatur.
    2. Berør og hold nede på 1, indtil der er ringet til nummeret til din talemeddelelsestjeneste.

Tip

Første gang du ringer til nummeret til din talemeddelelsestjeneste, beder din netværksoperatørs talemeddelelsessystem dig som regel om at konfigurere talemeddelelsestjenesten. Du bliver f.eks. bedt om at indtale en hilsen og angive en adgangskode.