Indstillinger for videokamera

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3 Compact

For at justere indstillingerne for videokameraet

1. Aktiver kameraet.
    2. Stryg til Icn sony camera switch video.
    3. Tap på Icn sony menu settings l for at vise indstillingerne.
    4. Vælg indstillingen, som du vil justere og foretag de ønskede ændringer.

Oversigt over indstillinger for videokamera

Videoopløsning

Juster videoopløsningen i forhold til forskellige formater.

Fuld HD (30 b/sek.)
    1920×1080(16:9)
    Formatet fuld HD (Full High Definition) med 30 bps og et billedformat på 16:9.
    Fuld HD (60 b/sek.)
    1920×1080(16:9)
    Formatet fuld HD (Full High Definition) med 60 bps og et billedformat på 16:9.
    HD
    1280×720(16:9)
    Formatet HD (High Definition) i billedformatet 16:9.
    VGA
    640×480(4:3)
    VGA-format i billedformatet 4:3.
    mms
    Optag videoer, der er velegnet til at blive sendt som MMS'er. Optagelsestiden for dette videoformat er begrænset, så videofiler, kan passe i en MMS.

Selvudløser

Med selvudløseren kan du optage en video uden at holde ved enheden. Brug denne indstilling til gruppeoptagelser, så alle kan være med på videoen. Du kan også bruge selvudløseren til at undgå kamerarystelser i forbindelse med videooptagelser.

Til (10 sek.)
    Indstil en forsinkelse på 10 sekunder fra der tappes på kameraskærmen, til videoen begynder at optage.
    Til (2 sek.)
    Indstil en forsinkelse på 2 sekunder fra der tappes på kameraskærmen, til videoen begynder at optage.
    0,5 sek.
    Indstil en forsinkelse på et halvt sekund, fra der tappes på kameraskærmen, til videoen begynder at optage.
    Slukket
    Videoen begynder, så snart du tapper på kameraskærmen.

Smile Shutter™(video)

Brug funktionen Smile Shutter™ til at bestemme, hvilken slags smil kameraet skal reagere på, inden en videooptagelse startes.

Fokuserings-tilstand

Fokus-indstillingen styrer, hvilken del af videooptagelsen der skal stilles skarpt på. Når kontinuerlig autofokus er slået til, vedbliver kameraet med at justere fokus således, at området inden for den hvide ramme forbliver skarpt.

Enkelt autofokus
    Kameraet fokuserer automatisk på det valgte motiv. Kontinuerlig autofokus er slået til.
    Registrering af ansigter
    Kameraet registrerer automatisk op til fem ansigter på personer, som markeres med rammer på skærmen. Kameraet fokuserer automatisk på det nærmeste ansigt. Du kan også vælge hvilket ansigt, der skal fokuseres på ved at tappe på det på skærmen. Når du tapper på kameraskærmen, viser en gul ramme det ansigt, der er valgt, og er i fokus. Ansigtssøgning kan ikke bruges til alle typer motiv. Kontinuerlig autofokus er slået til.
    Objektsporing
    Når du vælger et objekt ved at røre ved det i søgeren, sporer kameraet det for dig.

HDR video

Anvend videoindstillingen HDR (High-Dynamic Range) til at optage en video mod stærk baggrundslys eller under forhold med skarp kontrast. Video HDR kompenserer for tab af detaljer og danner et billede, der er repræsentativt for både mørke og lyse områder.

Note

Denne indstilling er kun tilgængelig i optagetilstanden Manuelt.

Måling

Funktionen beregner automatisk den optimale eksponeringstid ved at måle den lysmængde, der rammer det billede, du vil tage.

Center
    Måler midten af billedet og bestemmer eksponeringen på grundlag af emnets lysstyrke dér.
    Spot
    Justerer eksponeringen på en meget lille del af det billede, du vil tage.
    Ansigt
    Måler lysmængden på ansigtet og justerer eksponeringen, så ansigtet hverken er for mørkt eller for lyst.
    Multi
    Deler billedet i flere områder og måler hvert område for at bestemme den optimale eksponering.

Note

Denne indstilling er kun tilgængelig i Manuelt-optagelsestilstand.

SteadyShot™

Det kan være vanskeligt at holde enheden stille, når du skal optage en video. Stabilisatoren medvirker til at kompensere for håndens små bevægelser.

Intelligent aktiv
    Aktivér for at fjerne de samlede og detaljerede kamerarystelser.
    Standard
    Aktivér for at fjerne kamerarystelserne med høj frekvens.
    Slukket
    Stabilisatoren er slået fra.

Mikrofon

Vælg, om den omgivende lyd skal kunne høres på videooptagelsen.

Eksempelvisning

Du kan vælge at få vist et klip fra en video, lige efter at du har optaget den.

Tændt
    Videoklippet vises, lige efter at du har optaget videoen.
    Rediger
    Videoen åbnes til redigering, lige efter at du har optaget den.
    Slukket
    Videoen gemmes, når du har optaget den, men der vises ikke noget klip.

Blitzlys

Brug blitzlyset til at optage videoer under dårlige lysforhold eller på steder, hvor der forekommer baggrundslys. Ikonet for videoblitz Icn sony camera photo light er kun tilgængeligt på kameraskærmen til videokameraet. Bemærk, at kvaliteten af videooptagelsen bliver nogle gange bedre uden blitz, selv under dårlige lysforhold.

Icn sony camera photo light Tændt
    Icn sony camera quick settings photo light off Slukket

Motivvalg

Med funktionen Motivvalg kan du hurtigt konfigurere kameraet til de mest almindelige optagelser vha. forprogrammerede videomotiver. Hver motivindstilling er designet til at levere den bedst mulige videokvalitet i det specifikke optagemiljø.

Icn sony cam cap mode scene selection Slukket
    Funktionen Motivvalg er slået fra, og du kan optage videoer manuelt.
    Icn sony camera scene softsnap Blødt snap
    Anvendes til at optage videoer mod bløde baggrunde.
    Icn sony camera scene landscape Landskab
    Anvendes til videooptagelser af landskaber. Kameraet fokuserer på objekter, der er langt væk.
    Icn sony camera scene night scene Nattescene
    Lysfølsomheden øges, når denne indstilling er aktiveret. Anvendes under dårlige lysforhold. Videooptagelser af objekter i hurtig bevægelse bliver muligvis slørede. Hold hånden stille, eller støt den på et fast underlag. Slå natfunktionen fra, når lysforholdene er gode, for at forbedre kvaliteten af videooptagelsen.
    Icn sony camera scene beach snow Strand
    Til videooptagelse af motiver ved hav eller sø.
    Icn sony cam scene snow Sne
    Anvendes i lyse omgivelser for at undgå overeksponerede videooptagelser.
    Icn sony camera scene sport Sport
    Anvendes til videooptagelser af objekter i hurtig bevægelse. Den korte eksponeringstid minimerer sløring af bevægelserne.
    Icn sony camera scene party Fest
    Anvendes til videooptagelser indendørs under dårlige lysforhold. Motivet opfanger baggrundslys eller lys fra stearinlys. Videooptagelser af objekter i hurtig bevægelse bliver muligvis slørede. Hold hånden stille, eller støt den på et fast underlag.