account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    TTY-tilstand (teleprinter)

    Funktionen TTY (teleprinter) på din enhed gør det muligt for personer, der er døve, har nedsat hørelse, eller som har talemæssige eller sproglige vanskeligheder, at kommunikere via en TTY-enhed eller relætjeneste.

    For at aktivere TTY-tilstand

    1. På din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg og tap på Indstillinger > Opkald > Tilgængelighed > TTY mode.
    3. Vælg den relevante TTY-tilstand.
    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!
    Close Luk
    Find dit produkt
    FindCreated with Sketch.
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
    FindCreated with Sketch.
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer