Overførsel af musik til enheden

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3 Compact

Du kan overføre musik fra en computer til din enhed på flere måder:

• Du kan overføre musikfiler mellem enheden og en computer vha. et USB-kabel. Når du har oprettet forbindelse, skal du vælge Til at overføre filer (MTP) på din enhed og derefter bare kopiere og indsætte eller trække og slippe filerne ved hjælp af computeren. Se Håndtering af filer vha. en computer.
    • Du kan bruge Xperia™ Companion-softwaren til at overføre mediefiler mellem computeren og din enhed. Få mere at vide, og hent Xperia™ Companion til Windows eller Xperia™ Companion til Mac.

Note

Musikprogrammet understøtter muligvis ikke alle musikfilformater. Du kan få flere oplysninger om understøttede filformater og brugen af multimediefiler (lyd, billede og video) ved at hente hvidbogen til din enhed under supportdokumenter.