Fotografering og videooptagelse

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3 Compact
    Oversigt over kamera på Sony-smartphones
    1 Objektiv på frontkamera
    2 Vælge optagetilstand
    3 Skift mellem front- og hovedkameraet
    4 Zoome ind eller ud
    5 Kameratast – Aktivere kameraet/tage fotos/optage videoer
    6 Få vist fotos og videoer
    7 Tage fotos, eller optage videoklip
    8 Gå et trin tilbage eller afslutte kameraet
    9 Ikon for indstillinger for optagetilstand
    10 Blitzindstillinger

Sådan tager du et foto fra låseskærmen

1. Hvis du vil aktivere skærmen, skal du trykke kortvarigt på tænd/sluk-knappen Icn sony key and power k90.
    2. Hvis du vil aktivere kameraet, skal du berører og holde kameraikonet Icn sony camera cap mode normal nede og derefter trække det til venstre.
    3. Når kameraet åbnes, skal du tappe på Icn sony camera onscreen lock button.

For at tage et foto med kameratasten

1. Aktivér kameraet.
    2. Tryk på kameratasten helt ned.

For at tage et foto ved at tappe på skærmens kameraknap

1. Aktivér kameraet.
    2. Ret kameraet mod emnet.
    3. Tap på skærmens kameraknap Icn sony camera onscreen button. Fotoet tages, så snart du fjerner fingeren.

For at tage en selfie med frontkameraet

1. Aktiver kameraet.
    2. Tap på Icn sony cam front main.
    3. Tryk på kameratasten for at tage fotoet. Fotoet tages, så snart du fjerner fingeren.

Sådan anvender du blitzen på stillkameraet

1. Når kameraet er åbent, skal du tappe på Icn sony camera quick settings flash auto.
    2. Vælg den ønskede blitzindstilling.
    3. Tag fotoet.

Brug af zoomfunktionen

• Når kameraet er åbent, skal du trykke volumentasten op eller ned.
    • Når kameraet er åbent, skal du knibe ind eller knibe ud på kameraskærmen.

Sådan optager du en video ved hjælp af kameratasten

1. Aktivér kameraet.
    2. Stryg på skærmen for at vælge Icn sony camera switch video.
    3. Tryk på kameratasten for at starte optagelsen af en video.
    4. Tryk på kameratasten igen for at stoppe optagelsen.

Sådan optager du en video

1. Aktivér kameraet.
    2. Hvis videotilstand ikke er valgt, skal du stryge på skærmen for at vælge Icn sony camera switch video.
    3. Ret kameraet mod objektet.
    4. Tap på Icn sony gingerbread cam start recording for at starte optagelsen.
    5. For at sætte videooptagelsen på pause, skal du tappe på Icn sony semc music pause normal. Hvis du vil genoptage optagelsen, tap på Icn sony gingerbread cam start recording.
    6. Tap på Icn sony gingerbread cam stop recording for at stoppe optagelsen.

Sådan tager du et foto, mens du optager en video

• Hvis du vil tage et foto, mens du optager en video, skal du tappe på Icn sony camera onscreen button Fotoet tages, så snart du fjerner fingeren.

Sådan får du vist fotos og videoer

1. Aktivér kameraet, og tap derefter på en miniature for at åbne et foto eller en video.
    2. Bladr til venstre eller højre for at få vist fotos og videoer.

Sådan sletter du et foto eller en optaget video

1. Søg efter det foto eller den video, du vil slette.
    2. Tap på skærmen for at få vist værktøjslinjerne.
    3. Tap på Icn sony camera review delete.
    4. Tap på Slet for at bekræfte.