Synkronisering med onlinekonti

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3 Compact

Synkroniser din enhed med kontakter, mail, kalenderhændelser og andre oplysninger fra onlinekonti, f.eks. mailkonti såsom Gmail™ og Exchange ActiveSync, Facebook™, Flickr™ og Twitter™. Du kan automatisk synkronisere data for disse konti ved at aktivere funktionen til automatisk synkronisering. Eller du kan vælge at synkronisere hver konto manuelt.

Sådan konfigurerer du en onlinekonto til synkronisering

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Tap på Indstillinger > Konti > Tilføj konto, og vælg derefter den konto, du vil tilføje.
    3. Følg instruktionerne for at oprette en konto, eller log på, hvis du allerede har en konto.

For at synkronisere manuelt med en onlinekonto

1. Fra din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal > Indstillinger > Konti.
    2. Under Konti, tap på navnet på den konto du vil synkronisere med. Der vises en liste med elementer, som kan synkroniseres med kontoen.
    3. Tap på de elementer du vil synkronisere.

For at fjerne en onlinekonto

1. Fra din Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal > Indstillinger > Konti.
    2. Under Konti, tap på navnet på den konto du vil fjerne.
    3. Tap på Icn sony key menu, og tap herefter på Fjern konto.
    4. Tap igen på Fjern konto for at bekræfte.