Betjening af tilbehør og indstillinger med Smart Connect™

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3 Compact

Anvend appen Smart Connect™ til at indstille, hvad der sker med enheden, når du tilslutter eller frakobler tilbehør. Du kan f.eks. vælge, at appen FM-radio altid skal starte op, når du tilslutter et headset.

Du kan også indstille Smart Connect™ til at læse alle indgående sms'er højt. Eller du kan anvende appen til at angive, at en bestemt handling eller en gruppe handlinger skal starte på enheden på bestemte tidspunkter af dagen. Hvis du tilslutter et headset mellem kl. 7 og 9, kan du f.eks. vælge, at:
    • appen FM-radio skal starte
    • din foretrukne app til sociale netværk, f.eks. Facebook, skal åbne.
    • ringetonens lydstyrke skal indstilles til vibration.

Med Smart Connect™ kan du også administrere tilbehør, f.eks. Xperia™ SmartTags eller et ur i Sony SmartWatch-serien. Du kan finde flere oplysninger i brugervejledningen til det specifikke tilbehør.

Note

Hvis du anvender en enhed med flere brugere, skal du logge på som ejer, dvs. som den primære bruger, for at anvende appen Smart Connect™.

Oversigt over Smart Connect på Sony Xperia™
    1 Tap for at vise tilgængeligt tilbehør
    2 Tilføj tilbehør eller en hændelse
    3 Få vist menuindstillinger
    4 Tap for at få vist alle hændelser
    5 Tap for at aktivere en hændelse
    6 Tap for at få vist detaljer for en hændelse

Sådan opretter du en Smart Connect™-hændelse

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og find og tap derefter på Icn sony app smart connect.
    2. Hvis det er første gang, du åbner Smart Connect™, skal du tappe på OK for at lukke introduktionsskærmen.
    3. På fanen Hændelser skal du tappe på Icn sonynew window holo dark.
    4. Hvis det er første gang, du opretter en hændelse, skal du tappe på OK for at lukke introduktionsskærmen.
    5. Tilføj de betingelser, der skal udløse hændelsen. En betingelse kunne være tilslutning af tilbehør, et specifikt tidsinterval eller begge dele.
    6. Tap på Icn sony create event next for at fortsætte.
    7. Tilføj, hvad der skal ske, når du tilslutter tilbehør, og angiv andre indstillinger efter behov.
    8. Tap på Icn sony create event next for at fortsætte.
    9. Giv hændelsen et navn, og tap derefter på Afslut.

Note

Hvis du vil tilføje Bluetooth®-tilbehør, skal du først parre det med enheden.

Sådan redigerer du en Smart Connect™-hændelse

1. Start appen Smart Connect™.
    2. Tap på en hændelse på fanen Hændelser.
    3. Hvis hændelsen er slået fra, skal du trække skyderen mod højre for at slå den til.
    4. Tap på Rediger hændelse, og juster derefter indstillingerne efter behov.

Sådan sletter du en hændelse

1. Start appen Smart Connect™.
    2. På fanen Hændelser skal du berøre og holde fingeren nede på den hændelse, du vil slette, og derefter tappe på Slet begivenhed.
    3. Tap på Slet for at bekræfte.

Tip

Du kan også åbne den hændelse, du vil slette, og derefter tappe på Icn sony key menu > Slet begivenhed > Slet.

Sådan indstiller du Smart Connect™ til at læse indgående sms'er op

1. Start appen Smart Connect™.
    2. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Indstillinger.
    3. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af Tekst til tale, og bekræft derefter aktiveringen, hvis det er nødvendigt.

Note

Hvis denne funktion er slået til, læses alle indgåendxe sms'er op. Hvis du vil beskytte dine personlige oplysninger, kan det være en god idé at slå denne funktion fra senere, hvis du f.eks. anvender enheden på et offentligt sted eller på dit arbejde.

Håndtering af tilbehør

Anvend appen Smart Connect™ til at administrere forskelligt smart tilbehør, som du kan slutte til enheden, f.eks. Xperia™ SmartTags, et ur i SmartWatch-serien eller et trådløst headset fra Sony. Smart Connect™ henter nødvendige apps og finder også apps fra tredjepart, når de er tilgængelige. Tilbehør, der tidligere er blevet tilsluttet, vises på en liste, hvor du kan få flere oplysninger om funktionerne for hver enkelt tilbehør.

Sådan parrer og tilslutter du tilbehør

1. Start appen Smart Connect™. Hvis det er første gang, du åbner Smart Connect™, skal du tappe på OK for at lukke introduktionsskærmen.
    2. Tap på Tilbehør, og tap derefter på Icn sonynew window holo dark.
    3. Slå Bluetooth®-funktionen til, hvis den ikke allerede er slået til. Tap derefter på navnet på det tilbehør, du vil parre og oprette forbindelse med.
    4. Angiv om nødvendigt en adgangskode, eller bekræft den samme adgangskode på både enheden og tilbehøret.

Sådan justerer du indstillingerne for tilsluttet tilbehør

1. Par og slut tilbehøret til din enhed.
    2. Start appen Smart Connect™.
    3. Tap på Tilbehør, og tap derefter på navnet på det tilsluttede tilbehør.
    4. Juster de ønskede indstillinger.