Beskyttelse af SIM-kort

Du kan låse og oplåse hvert SIM-kort, du anvender på enheden, med en PIN-kode. Når et SIM-kort er låst, beskyttes det abonnement, der er tilknyttet kortet, mod misbrug, og derfor hvorfor du skal indtaste en PIN-kode, hver gang du tænder enheden.

Hvis du indtaster PIN-koden forkert flere end det tilladte antal gange efter hinanden, blokeres SIM-kortet. Du skal så indtaste PUK-koden (Personal Unblocking Key) og en ny PIN-kode. PIN- og PUK-koderne leveres af netværksoperatøren.

Sådan konfigurerer du en SIM-kortlås

1. Tap på Icn sony home apptray normal på startskærmen.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Konfigurer låsning af SIM-kort.
    3. Træk skyderen ud for Lås SIM-kort til højre.
    4. Indtast pinkoden til SIM-kortet, og tap på OK. SIM-kortlåsen er nu aktiveret, og du bliver bedt om at indtaste denne lås, hver gang du genstarter enheden.

Sådan fjerner du en SIM-kortlås

1. Tap på Icn sony home apptray normal på startskærmen.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Konfigurer låsning af SIM-kort.
    3. Træk skyderen ud for Lås SIM-kort til venstre.
    4. Indtast pinkoden til SIM-kortet, og tap på OK.

Sådan ændrer du PIN-koden til SIM-kortet

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Sikkerhed > Konfigurer låsning af SIM-kort.
    3. Tap på Skift SIM-PIN-kode.
    4. Indtast den gamle PIN-kode til SIM-kortet, og tap på OK.
    5. Indtast den nye PIN-kode til SIM-kortet, og tap på OK.
    6. Indtast igen den nye PIN-kode til SIM-kortet og tap OK.

Sådan låser du et blokeret SIM-kort op ved hjælp af PUK-koden

1. Indtast PUK-koden, og tap på Icn sony text input light enter.
    2. Indtast en ny PIN-kode, og tap på Icn sony text input light enter.
    3. Indtast den nye PIN-kode igen, og tap på Icn sony text input light enter.

Note

Hvis du indtaster en forkert PUK-kode for mange gange, skal du kontakte netværksoperatøren for at få et nyt SIM-kort.