Genveje og mapper

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3 Compact

Brug genveje og mapper til at administrere dine apps og holde orden på startskærmen.

Genveje og mapper på Sony-smartphones

1 Få adgang til et program vha. en genvej
    2 Få adgang til en mappe, der indeholder programmer

Sådan føjer du en programgenvej til startskærmen

1. Berør og hold nede på et tomt område på din Startskærm.
    2. Tap på Widgets > Genveje i tilpasningsmenuen.
    3. Rul gennem listen over programmer, og vælg et program. Det valgte program føjes til din Startskærm.

Tip

I trin 3 kan du i stedet tappe på Widgets > Genveje og derefter vælge et program på den tilgængelige liste. Hvis du bruger denne metode til at tilføje genveje, får du mulighed for at føje speciel funktionalitet til genvejen for nogle af de tilgængelige programmer.

Flytning af et element på startskærmen

• Berør og hold elementet nede, indtil det markeres, og træk derefter elementet til den nye placering.

Sådan fjerner du et element fra startskærmen

• Berør og hold nede på elementet, indtil det markeres, og træk derefter elementet til Fjern fra startskærm øverst på skærmen.

Sådan opretter du en mappe på startskærmen

• Berør et appikon eller en genvej, og hold det/den nede, indtil det/den forstørres. Træk og slip det/den derefter oven på et andet appikon eller en anden genvej.

Sådan føjer du elementer til en mappe på startskærmen

• Berør og hold et element nede, indtil det markeres, og træk derefter elementet til mappen.

For at omdøbe mappe på Startskærmen

1. Tap på en mappe for at åbne den.
    2. Tap på mappens titellinje for at få vist Mappenavn-feltet.
    3. Indtast et nyt mappenavn, og tap på Udført.