Konfiguration af e-mail

Brug enhedens e-mailapp til at sende og modtage e-mails via dine e-mailkonti. Du kan have én konto eller bruge flere samtidig, herunder din virksomheds Microsoft Exchange ActiveSync-konti.

Sådan konfigurerer du en e-mailkonto

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Mail.
    3. Følg vejledningerne, der vises på skærmen for at fuldføre konfigurationen.

Note

I forbindelse med nogle e-mailtjenester skal du muligvis kontakte e-mailtjenesteudbyderen for at få oplysninger om de detaljerede indstillinger for e-mailkontoen.

Sådan tilføjer du en ekstra e-mailkonto

1. Fra Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg og tap på Mail.
    3. Tap på Icn sony key menu, tap derefter på Indstillinger > Tilføj konto.
    4. Indtast e-mail-adressen og adgangskoden, tap derefter på Næste. Fuldfør, hvis e-mail-kontoens indstillinger ikke kan hentes automatisk, opsætningen manuelt.
    5. Tryk, når du er færdig, på Næste.