Musikgenkendelse med TrackID™

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3 Compact

Brug tjenesten TrackID™ til musikgenkendelse til at identificere en sang, som du hører, når du er på farten. Hvis du bare optager en kort prøve af sangen, får du oplysninger om kunstneren, titlen og albummet i løbet af få sekunder. Du kan købe numre, der er identificeret via TrackID™, og du kan få vist TrackID™-hitlister for at se, hvad TrackID™-brugere i hele verden søger efter. Du får de bedste resultater ved at bruge TrackID™ et stille sted.

Oversigt over TrackID på Sony-smartphones

1 Søg efter numre, albummer og kunstnere
    2 Opret en online-profil til TrackID™
    3 Få vist aktuelle musikhitlister
    4 Få vist indstillinger i TrackID™
    5 Få vist historikken for dine tidligere søgninger
    6 Se, hvad andre sporer
    7 Identificer den musik, som du lytter til

Note

Programmet TrackID™ og tjenesten TrackID™ understøttes ikke i alle lande eller områder, eller af alle netværk og/eller af alle tjenesteudbydere. TrackID™ kan tilsluttes tjenester for musikstreaming, der er tilgængelige i dit land.

Sådan identificerer du musik med TrackID™-teknologi

1. På din Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på TrackID™, og hold derefter enheden tæt på musikkilden.
    3. Tap på Icn sony app track id track. Hvis sangen genkendes af tjenesten TrackID™, vises resultatet på skærmen.

Tip

Tap på Icn sony key and back for at gå tilbage til startskærmen for TrackID™.

Sådan får du vist oplysninger om kunstneren for en sang

1. Når en sang genkendes af appen TrackID™, vises resultatet på startskærmen for TrackID™.
    2. Rul til det resultat, du vil have vist, og tap derefter for at åbne det.

Sådan sletter du en sang fra oversigten med numre

1. Åbn appen TrackID™, og find derefter den sang, du vil slette.
    2. Berør og hold nede på skærmen for at få Icn sony trackid delete vist.
    3. Tap på Icn sony trackid delete.

Sådan bruger du TrackID™ LIVE

Du kan bruge TrackID™ LIVE til at se LIVE-sporing i realtid fra hele verden. Du kan starte TrackID™ LIVE på to måder:

• Tap på kortet på startskærmen for TrackID™.
    • Eller tryk på Icn sony key menu, og tap derefter på TrackID™ LIVE.

Tip

Du kan ændre, hvor hurtigt du vil åbne sporede elementer, og du kan slå lyden til eller fra for sangeksempler.