Afspilningslister

Arrow left Oversigt over support til Xperia Z3 Compact

På startskærmen til Musik kan du oprette dine egne afspilningslister med den musik, der er gemt på enheden.

Sådan opretter du dine egne afspilningslister

1. Gå til startskærmen for Musik, og berør og hold nede på den sang eller det album, du vil føje til en afspilningsliste.
    2. Tap på Føj til afspilningsliste > Opret ny afspilningsliste i den menu, der åbnes.
    3. Indtast et navn på afspilningslisten, og tap på OK.

Tip

Du kan også tappe på albumcoveret og dernæst tappe på Føj til afspilningsliste for at oprette en ny afspilningsliste.

Sådan afspiller du dine egne afspilningslister

1. Åbn startskærmsmenuen for Musik, og tap derefter på Afspilningslister.
    2. Vælg den afspilningsliste, som du vil åbne, under Afspilningslister.
    3. Hvis du vil afspille alle sangene, skal du tappe på Bland alle.

Sådan føjer du sange til en afspilningsliste

1. Gå til startskærmen for Musik, og find den sang eller det album, du vil føje til en afspilningsliste.
    2. Berør og hold nede på sang- eller albumtitlen. Tap derefter på Føj til afspilningsliste.
    3. Tap på navnet på den afspilningsliste, hvor du vil tilføje albummet eller sangen. Albummet eller sangen er nu føjet til afspilningslisten.

Sådan fjerner du en sang fra en afspilningsliste

1. I en afspilningsliste skal du berøre og holde nede på titlen på den sang, du vil slette.
    2. Tap på Fjern fra afspilningsliste.

Note

Du kan muligvis ikke slette en sang, som er gemt på hukommelseskortet eller på enhedens interne lager.

Sådan sletter du en afspilningsliste

1. Åbn startskærmsmenuen for Musik, og tap derefter på Afspilningslister.
    2. Berør og hold ned på den afspilningsliste, du vil slette.
    3. Tap på Slet.
    4. Tap på Slet igen for at bekræfte.

Note

Du kan ikke slette smart-afspilningslister.